מעיין מנור ורוית רזניק הגיעו משני תחומי קריירה שונים, ובשנת 2011 חברו לסטודיו משותף – סטודיו Details. מאז הן עובדות יחד ומשלימות זו את זו. במהלך עבודתן המשותפת הן עיצבו מגוון רב של בתים משמחים והן לא מוכנות לוותר על חדשנות ומקוריות בכל פרוייקט חדש שלהן.

צילום_דניה_ויינר1
צילום: דניה ויינר

מי אנחנו

מעיין מנור, נשואה + 3, מתגוררת במרכז הארץ. בוגרת המגמה לעיצוב תקשורת חזותית בביה"ס הגבוה לעיצוב, ויצ"ו חיפה.
רוית רזניק, נשואה + 2, מתגוררת ביפו. בוגרת תואר ראשון במנהל עסקים (התמחות במימון) במכללה למנהל.

שתינו בוגרות לימודי עיצוב והום סטיילינג בביה"ס לעיצוב שנקר.

צילום_הגר_דופלט1
צילום: הגר דופלט

השינוי התעסוקתי

מעיין: לאחר לידת ביתי השנייה, במהלך חופשת הלידה, גמלה בליבי החלטה לבצע שינוי מקצועי. בחרתי לשלב את הניסיון הרב שרכשתי בתחום ניהול והפקת האירועים עם יכולות העיצוב וכך הגעתי לתחום עיצוב הפנים. יכולות ההפקה הכוללות: ניהול תקציב ולוחות זמנים, עבודה מול ספקים וכיו"ב, משמשות כארגז כלים משמעותי בעבודתי כיום בסטודיו. בהמשך, למדתי עיצוב והום סטיילינג בשנקר ולאחר מכן כפרויקט ראשון עיצבתי ושיפצתי את ביתי והבנתי שזה הייעוד שלי. לאחר שעיצבתי ושיפצתי את ביתי היה לי ברור שזהו התחום שבו אני רוצה לעסוק. התאהבתי בתחום, שהוא כולו הגשמת חלומות ואיכות חיים, במרקם הפרטים שמרכיבים את השלם ויוצרים את המציאות מחדש.

רוית: לאחר לידת בני הבכור החלטתי לשנות כיוון מקצועי ובחרתי בתחום יצירתי אשר תמיד היה חלק ממני. פגשתי את מעיין אשר המליצה לי על הלימודים בשנקר, ולאחר שסיימתי את לימודי, חברנו יחד והקמנו את הסטודיו. הניסיון הקודם שרכשתי בתחום הפיננסים, משמש אותי עד היום, ובא לידי ביטוי בשלבי עבודה משמעותיים בכל פרויקט ופרויקט. במהלך חופשת הלידה אחרי לידת בני, עברתי תהליך של גיבוש וזיקוק זהותי המקצועית, שבסופו בחרתי בתחום זה.

צילום_6_שירן_כרמל
צילום: שירן כרמל
צילום_9_שירן_כרמל
צילום: שירן כרמל

הכי מרגש בעבודה

אנחנו אוהבות את השלב בו הבית קורם עור וגידים. שלב שמגיע לאחר תהליך עבודה ארוך במהלכו אנחנו לומדות להכיר את הלקוחות לעומק, באמצעות דיאלוג מפרה ופורה המאפשר לנו להגשים את החזון. חשוב לנו להמציא את עצמנו מחדש בכל פרויקט ולבטא באופן ויזואלי את הייחודיות של האנשים שאנו מעצבות עבורם את ביתם.

צילום_8_שירן_כרמל
צילום: שירן כרמל
צילום_3_הגר_דופלט
צילום: הגר דופלט

השראה

רון ארד הוא מעורר השראה חובקת עולם. אנחנו אוהבות את המסר החופשי והמשוחרר  ב-STREET ART  – אמנות שאנחנו פוגשות באופן בלתי אמצעי ברחוב. אוהבות את הבלוגים: Design Milk ו- Bodie and Fou. שניהם מעוררי השראה ומצב רוח משובח.

צילום_2_הגר_דופלט
צילום: הגר דופלט

עדכניות

נוהגות לפנות זמן למחקר והרחבת אופקים. בכלל זה – הרצאות מקצועיות, תערוכות בארץ ובעולם. עובדות בשיתוף פעולה מפרה עם יוצרים ואמנים ישראליים.

צילום_4_הגר_דופלט
צילום: הגר דופלט
צילום_6_הגר_דופלט
צילום: הגר דופלט

הכי אוהבות לעצב

רוית: אוהבת במיוחד לעצב חדרי ילדים וחללים רטובים. מעיין: אוהבת במיוחד עיצוב של החלל מרכזי שהוא לב הבית. גם כאן, כמו מערכת היחסים ביננו, אנחנו משלימות זו את זו ויוצרות ביחד את השלם הגדול מסך חלקיו.

צילום_7_הגר_דופלט
צילום: הגר דופלט

 

צילום_1_הגר_דופלט
צילום: הגר דופלט

חומרים

אוהבות במיוחד חומרים טבעיים בעלי תהליכי השתנות – ברזל, בטון, שיש, פליז, עץ לא מעובד. כמו כן, טקסטיל רב-גוני כאלמנט המחבר בין המעטפת למרקם האוירה הנוצרת בחלל.

צילום_5_שירן_כרמל
צילום: שירן כרמל

צבעים

שחור, לבן, אפורים, כחול נייבי, פודרה, ירוק בית-ספר, צהוב.

צילום_2_שירן_כרמל
צילום: שירן כרמל
צילום_1_שירן_כרמל
צילום: שירן כרמל

היינו בוחרות לעצב את הבית של…

השחקנית, הבמאית והתסריטאית רונית אלקבץ ז"ל. על שום היותה דמות ססגונית, מלאת עוצמה וסטייל מקורי על זמני.

החנות הסודית שלנו

סטודיו יואב שביט, סטודיו KAHN

צילום_4_שירן_כרמל
צילום: שירן כרמל
צילום_8_הגר_דופלט
צילום: שירן כרמל

טיפ קטן לשינוי משמעותי בבית

תאורה ייחודית בהתאמה אישית מהווה תכשיט לחלל ומעניקה לו אוירה ותחימה.

מפרגנות

BRAILLO– מותג חדש שריגש אותנו במיוחד משום שהוא משלב עיצוב מוקפד ועשייה חברתית משמעותית. אנחנו צופות לו הצלחה רבה.

 

2 תגובות

  1. קיאנו גלריה

    אין ספק שאכן המעצבות מעיין ורווית מסטודיו DETAILS מוכשרות שיודעות היטב מהי עבודתן. התיאום שלהם אחת עם השנייה זה חיבור אחד למליון.

  2. מיכל

    יפהיפה! מקצועיות, מוכשרות ומעצבות בחסד!