ארכיון של: ינואר 2019

הבית של שבית ואופיר בהוד השרון

החללים הסגורים והמופרדים בבית בהוד השרון נפתחו בעקבות תהליך שאיפשר זרימה ותחושת מרחב טובה יותר. על מראה שני עמודי הבטון שנשארו

הבית של לימור ויניב בשדה יואב

תהליך העיצוב התחיל כשהבית היה עדיין חלום רחוק עבור דייריו, כאשר ההרחבה בקיבוץ טרם התחילה, וברצון של הדיירים להסתפק בתהליך הום

שילוב פריטי וינטג' / ליאת עברון

בשנים האחרונות פריטי וינטג' מוצאים את מקומם ברבים מהפרוייקטים החדשים. ההתרפקות הנוסטלגית על העבר, ביחד עם רצון לעיצוב ייחודי שיוצא

הבית של יפעת ומשה בגבעתיים

בדירה בגבעתיים הוסרו שלל "הפתעות" מיותרות בדמות נישות גבס, ספוטים, קריסטלים והרבה הנמכות תקרה על מנת להקליל ולפתוח את החלל

הבית של תמר ונעם בגבעתיים

דירת השיכון גבעתיים עברה מהפך תכנוני ועיצובי וזכתה למראה עדכני: חדר גדול שהפך לשני חדרים, מחסן שהפך לשירותי אורחים, ויטרינה

הבית של אסנת ומודי בהוד השרון

לבית בהוד השרון שעבר תהליך של שיפוץ נבחר קונספט קלאסי המשלב מוטיבים כפריים ומודרניים. התוצאה הסופית כוללת שכבות של חומרים טבעיים ורכות בהירה

עיצוב פינת עבודה / עמנואלה בינר

מזה כמה שנים שעמנואלה בינר מתעדת פינות עבודה במגזין "מיס מנדלה", ומציצה לרגע אל תוך העשייה של נשים ישראליות מתחומים